Categorii

Filtre active

covoare mocheta renault...

105,00 lei
covoare mocheta renault espace 2015-> mo210923 covoare auto pentru interior 4 buc / set - produse in u.e. - culoare: negru - create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - material textil foarte moale, usor de manevrat si durabil.
visibility View

covoare mocheta porsche...

105,00 lei
covoare mocheta porsche panamera 2009->mo pnm500

covoare auto pentru interior 4 buc / set

- produse in u.e.

- culoare: negru

- create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini;

- material textil foarte moale, usor de manevrat si durabil.
visibility View

covoare cauciuc compatibile...

183,00 lei
covoare cauciuc compatibile porsche cayanne ii 2010-> cod: 0407 / p20 covoare auto pentru interior presuri interior compatibile: vw touareg ii 2010-> porsche  cayenne i 2010-> caracteristici: produse in u.e. culoare: negru create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; suprafata antiaderenta din cauciuc; bordura de aproximativ  1 cm pentru a retine lichidul  protejand astfel mocheta masinii dvs. material fara miros neplacut cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). material cauciucat foarte moale, usor de manevrat si durabil. pret pe set de 4 bucati
visibility View

covoare mocheta porsche...

105,00 lei

presuri interior compatibil: porsche cayenne ii 2010-> ( 4 buc./set )

vw touareg ii 2010->

covoare auto pentru interior

- produse in u.e.

- culoare: negru

- create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini;

- material placut la atingere;

- material textil foarte moale, usor demanevrat si durabil.

visibility View

covoare cauciuc compatibile...

162,00 lei
covoare cauciuc compatibile porsche cayenne i 2002-2010 cod: 546320 / p100 covoare auto pentru interior presuri interior compatibile: vw touareg i 2002-2010 porsche cayenne i 2002-2010 caracteristici: produse in u.e. culoare: negru create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; suprafata antiaderenta din cauciuc; bordura de aproximativ  1 cm pentru a retine lichidul  protejand astfel mocheta masinii dvs. material fara miros neplacut cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). material cauciucat foarte moale, usor de manevrat si durabil. pret pe set de 4  bucati
visibility View

covoare cauciuc compatibile...

183,00 lei
covoare cauciuc compatibile porsche macan 2014-> cod: 402140 / p20 covoare auto pentru interior presuri interior compatibile: porsche macan 2014-> caracteristici: produse in u.e. culoare: negru create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; suprafata antiaderenta din cauciuc; bordura de aproximativ  1 cm pentru a retine lichidul  protejand astfel mocheta masinii dvs. material fara miros neplacut cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). material cauciucat foarte moale, usor de manevrat si durabil. pret pe set de 4 bucati
visibility View

covoare cauciuc tavita...

149,00 lei
presuri interior compatibile: vw touareg i 2002-2010 porsche cayenne i 2002-2010 caracteristici: – forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura lateralele din interiorul masinii. – 4 bucati stil tavita pentru fata si spate. – culoare: negru – create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; – suprafata antiaderenta din cauciuc; – bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; – material fara miros. – cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). – material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil. pret pe set.
visibility View

covoare cauciuc tavita...

149,00 lei
presuri interior compatibile: vw touareg ii 2010-2018 porsche cayenne ii 2010-2017 caracteristici: – forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura lateralele din interiorul masinii. – 4 bucati stil tavita pentru fata si spate. – culoare: negru – create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; – suprafata antiaderenta din cauciuc; – bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; – material fara miros. – cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). – material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil. pret pe set.
visibility View

covoare cauciuc porsche...

223,00 lei

presuri interior compatibil: porsche cayenne iii 2017->

covoare auto pentru interior

- produse in u.e.

- culoare: negru

- create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini;

- suprafata antiaderenta din cauciuc;

- bordura de 1 cm. pentru a retine lichidul provenit din exterior;

- material cu miros de vanilie si placut la atingere;

- cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ).

- material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil.

visibility View

covoare cauciuc stil tavita...

189,00 lei
covoare auto pentru interior:  porsche cayenne i 2002-2010 - forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura lateralele din interiorul masinii. - 4 bucati stil tavita pentru fata si spate + tunel unde este posibil - culoare: bej - create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - suprafata antiaderenta din cauciuc; - bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; - material fara miros. - cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare este inclus doar pentru partea fata a masinii ). - material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil. !!! nuanta culorii poate sa difere in functie de ecranul calculatorului sau telefonului.
visibility View

covoare cauciuc stil tavita...

189,00 lei
covoare auto pentru interior: porsche cayenne ii 2010-2017 - forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura lateralele din interiorul masinii. - 4 bucati stil tavita pentru fata si spate + tunel unde este posibil - culoare: bej - create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - suprafata antiaderenta din cauciuc; - bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; - material fara miros. - cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare este inclus doar pentru partea fata a masinii ). - material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil. !!! nuanta culorii poate sa difere in functie de ecranul calculatorului sau a telefonului.  
visibility View
speaker_phone
(+40) 761-916-169

Sună acum!

access_time
Luni - Vineri / 9:00 - 17:00

Zile de lucru