Categorii

Filtre active

cos de gunoi si depozitare...

14,00 lei
cos de gunoi si depozitare pentru masina 15,5 x 6,5 x 14 cm cod:fs-1286 caracteristici : estetic si functional impermeabil cu o clema de fixat pe usa sau pe spatarul scaunului pret pe bucata.
visibility View

prelungitor bricheta cu...

53,00 lei
prelungitor bricheta cu usb si voltmetru premium negru cod:1676 usb x2  -3100ma voltmetru cu afisaj rosu mufa bricheta cu afisaj contine siguranta lungime cablu 70cm  
visibility View

prelungitor bricheta 3 cai...

35,00 lei
prelungitor bricheta 3 cai ,intrerupator si usb 1000ma multiplicatorul are trei prize tip bricheta cu interupatoare individuale si un port usb. cele trei prize tip bricheta beneficiaza de intrerupatoare individuale, astfel incat nu mai sunteti nevoit sa scoateti aparatele din priza pentru a opri alimentarea lor, ci acest lucru se poate realiza cu un simplu switch. are trei prize cu comutator separat pentru fiecare din ele. aceste mufe se folosesc, de exemplu, pentru conectarea simultana a camerelor din panoul de navigare auto si gps, a statiei auto, girofar sau alte produse cu conectare tip bricheta auto. produsul dispune si de un conector usb, care este potrivit pentru alimentarea telefonului sau mp3 player-ul mobil sau a dispozitivelor hands free. cod:wf-861  
visibility View

cos de gunoi si depozitare...

23,00 lei
cos de gunoi si depozitare pentru masina 15,5 x 6,5 x 14 cm cod:fs-1280 mini cosul de gunoi auto portabil din silicon este un accesoriu practic si compact, special conceput pentru a fi utilizat în masină. cu o înăltime de 15 cm si o lătime de 6.7 cm, acesta se potriveste perfect în spatiul limitat din interiorul vehiculului tău. cosul de gunoi are un design inteligent, având fundul din plastic, care îi conferă stabilitate si durabilitate, iar restul corpului este fabricat din silicon flexibil si rezistent. acest material de calitate face ca cosul de gunoi să fie usor de curătat si igienic, fiind rezistent la apă si murdărie. instalarea este simplă si convenabilă. poti fixa cosul de gunoi auto în diferite locuri din masină, precum pe consolă, în portiera laterală sau pe spătarul scaunului. astfel, vei avea întotdeauna un loc dedicat pentru a arunca ambalaje mici, hârtii sau alte deseuri, mentinând astfel curătenia si organizarea în interiorul masinii. acest mini cos de gunoi auto portabil din silicon este un accesoriu practic si util pentru călătorii si deplasări de zi cu zi. te va ajuta să păstrezi masina curată si să eviti acumularea de deseuri în spatiul interior. fiind compact si versatil, este usor de utilizat si de întretinut, aducând un plus de confort si ordine în experienta ta auto. pret pe bucata.
visibility View

prelungitor bricheta 4 cai...

38,00 lei
prelungitor bricheta 4 cai cu fir si usb cod:wf074 4 mufe pentru bricheta 1 mufa usb - incarcare 1a incarca telefoanele de generatie nou calitate si design premium.
visibility View
speaker_phone
(+40) 761-916-169

Sună acum!

access_time
Luni - Vineri / 9:00 - 17:00

Zile de lucru