Categorii

Filtre active

carlig prindere jante in...

14,00 lei
carlig prindere jante in perete cod:wh01 caracteristici: 100% nou-nouț și de înaltă calitate versiunea actualizată este mai fermă și ușor de instalat. folie de plastic roșie, previne eficient zgârieturile  . oțel foarte gros, sigur de utilizat.  dimensiune: aproximativ 6,8x2x3,8 cm culoare: roșu pret pe bucata
visibility View

panou protectie perete...

14,00 lei

panou protectie perete parcare 30x20x1cm cod: w15468

protejează mașina împotriva loviturilor sau zgârieturilor care cauzează deteriorarea ușilor sau barelor de protecție ale vehiculului. protecțiile din spumă sunt suficient de groase pentru a absorbi eficient impacturile și pentru a proteja atât ușile mașinii, cât și pereții garajului de zgârieturi și lovituri. ajută la protejarea colțurilor pereților împotriva daunelor accidentale

panourile de perete sunt fabricate din spumă durabilă,au culori strălucitoare pentru a avertiza asupra unui potențial pericol. benzile de siguranță roșii reflectorizante vă vor atrage atenția asupra colțului peretelui.

protectorul de parcare poate fi folosit pentru garaj, depozit și spații de parcare, protejând ușile, barele de protecție și alte părți ale caroseriei dvs. de a fi deteriorate de colțurile și pereții garajului, depozitului și spațiilor de parcare.

instalare ușoară pe majoritatea suprafețelor netede, inclusiv ipsos, lemn, metal, beton etc. asigurați-vă că interiorul barei de protecție și marginile peretelui sunt curate și uscate înainte de utilizare. pentru ca aderența să fie bine asigurată, este foarte recomandat să folosiți banda cu două fețe pe marginile protecției de perete în loc de mijloc.

pret pe bucata.

visibility View
speaker_phone
(+40) 761-916-169

Sună acum!

access_time
Luni - Vineri / 9:00 - 17:00

Zile de lucru