Categorii

Filtre active

covoare cauciuc stil tavita...

149,00 lei
presuri interior compatibile: - toyota land cruiser j120 prado 2002-2009 - lexus gx470 2003-2009 - forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura, lateralele din interiorul masinii. - include si partea care acopera tunelul din partea spate ( bucata fixa sau separata in functie de model ). - 4 bucati stil tavita pentru fata si radurile din spate - culoare: negru - create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - suprafata antiaderenta din cauciuc; - bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; - material fara miros. - cu predecupaj de fixare in pardoseala si cleme incluse in pachet. - material cauciucat foarte moale, usor de manevrat si durabil. pret pe set.
visibility View

covoare cauciuc stil tavita...

149,00 lei
presuri interior compatibile: - toyota land cruiser j150 2009-2017 - lexus gx470 2009-2017 - forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura, lateralele din interiorul masinii. - include si partea care acopera tunelul din partea spate ( bucata fixa sau separata in functie de model ). - 4 bucati stil tavita pentru fata si radurile din spate - culoare: negru - create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - suprafata antiaderenta din cauciuc; - bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; - material fara miros. - cu predecupaj de fixare in pardoseala si cleme incluse in pachet. - material cauciucat foarte moale, usor de manevrat si durabil. pret pe set.
visibility View

covoare cauciuc stil tavita...

149,00 lei
presuri interior: - toyota land cruiser lc100 1998-2007 - lexus lx470 1998-2007 - forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura lateralele din interiorul masinii. - 4 bucati stil tavita pentru fata si spate. - culoare: negru - create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - suprafata antiaderenta din cauciuc; - bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; - material fara miros. - cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). - material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil.
visibility View

covoare cauciuc stil tavita...

189,00 lei
covoare auto pentru interior: lexus gx470 2009-2017 - forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura lateralele din interiorul masinii. - 4 bucati stil tavita pentru fata si spate + tunel unde este posibil - culoare: bej - create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - suprafata antiaderenta din cauciuc; - bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; - material fara miros. - cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare este inclus doar pentru partea fata a masinii ). - material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil. !!! nuanta culorii poate sa difere in functie de ecranul calculatorului sau a telefonului.
visibility View
speaker_phone
(+40) 761-916-169

Sună acum!

access_time
Luni - Vineri / 9:00 - 17:00

Zile de lucru